PROM-IN Ovesné vločky bezlepkové

Kód: NSP26515
147 Kč 128 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
5.3.2021
Jakostní ovesné vločky certifikované jako bezlepkové. vyrobeny ze speciální odrůdy ovsa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jakostní ovesné vločky certifikované jako bezlepkové. vyrobeny ze speciální odrůdy ovsa. tato odrůda vychází z původního typu ovsa starého tisíce let, který má nižší výnosy, naproti tomu se vyznačuje jemnou chutí a výbornou stravitelností. Pokrmy připravené z těchto vloček májí velmi jemnou a krémovou konzistenci. proto je často s oblibou používají i lidé, kteří netrpí alergií na lepek.

Benefity produktu:

  • vynikající stravitelnost
  • jemná krémová chuť
  • certifikace pro bezlepkovou dietu

Návod k přípravě:

  •  50 g směsi (cca 6 - 8 polévkových lžic) zalijte 150 ml horké vody (cca 85°c), důkladně promíchejte a nechte 3 minuty stát. po třech minutách je kaše připravena ke konzumaci. již nevařte!

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 oC, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 50g
Energetická hodnota1489 kj744 kj

351 kcal175 kcal
Tuky5 g2,5 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny0,8 g0,4 g
Sacharidy59 g29,5 g
     Z toho cukry0,7 g0,3 g
Bílkoviny13 g6,5 g
Sůl0 g0 g
Vláknina10 g5 g

Složení:

ovesné bezlepkové vločky

Doplňkové parametry

Kategorie: Vločky
Počet dávek: 13

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.