GreenFood Nutrition RegeMin Chelát
Kód: NSP217088Detailní popis produktu
RegeMin Chelát obsahuje důležité vitamíny, minerály a aminokyselinu Methionin pro každodenní užívání. Obsahuje Zinek ve vysoce využitelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého. Výhodou minerálů v chelátové vazbě je, že se lépe dostávají, v nezměněné podobě, na místo určení v organizmu.
Selen Lalmin® jsou to kvasnice s organicky vázaným Selenem. Přírodní materiál kvasinka je krmen konkrétním minerálem. Tím dochází k obohacování kvasnice o minerál a pro lidské tělo tak vzniká lépe využitelná forma tohoto minerálu. Vitamín E je vitamín rozpustný v tucích. Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Aktivita vitamínu E se zvyšuje současným působením selenu. Methionin přispívá k udržení zdravých vlasů, nehtů, pleti, normální tvorbě kolagenu.
Doporučená denní dávka:
- 2 kapsle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování
Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | |
Energetická hodnota | 1614 kJ |
382 kcal | |
Tuky | 6,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1,5 g |
Sacharidy | 56,6 g |
Z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 21 g |
Sůl | 0,6 g |
Vláknina | 6 g |
Složení:
Ovesná mouka bezlepková (51%), Rýžová mouka instantní (21%), sušený bílek, NUTRIZ (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), sušená vaječná směs, kakaový prášek, náhradní sladidlo sucraloza.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vitamíny a minerály |
---|---|
Počet dávek: | 30 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.