PROM-IN CFM Probiotics
Kód: NSP218660 NSP218661 NSP218662 NSP217431 NSP217430 NSP217429 NSP219178 NSP219180 NSP219179 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Nejoblíbenější CFM na trhu a nyní ještě vylepšené o probiotika a prebiotika!
Vysokoprocentní proteinový nápoj vyrobený metodou cfm (cross flow microfiltration – mikro-filtrace zkříženým tokem přes keramické filtry), obohacený směsí probiotik a prebiotickým komplexem.
#video:https://www.youtube.com/watch?v=5hXyRZ6HX9A#
V bodech:
- 100% cfm koncentrát
- 100% instantní
- laktáza
- proteolytické enzymy
- směs probiotik
- prebiotický komplex (inulin + l-glutamin)
Doporučené dávkování:
- 40g až 120g denně ve dvou až čtyřech porcích.
- 40 g (2 zarovnané odměrky) rozmíchejte v šejkru ve 200 – 400 ml neperlivé vody nebo mléka.
Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 oC, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 40g | |
Energetická hodnota | 1681 kJ | 673 kJ |
397 kcal | 159 kcal | |
Tuky | 7,6 g | 3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3,2 g | 0,8 g |
Sacharidy | 7,1 g | 2,8 g |
Z toho cukry | 4,3 g | 1,7 g |
Bílkoviny | 72,1 g | 28,8 g |
Sůl | 0,2 g | 0,1 g |
Vláknina | 2 g | 0,8 g |
Složení:
syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou cfm (mléko, emulgátor: sójový lecitin), strouhaný kokos 4 %, l-glutamin, aroma, zahušťovadlo: sodná sůl kyrboxymetylcelulózy, vláknina inulín, protispékavá látka: oxid křemičitý, enzymy: laktáza, bromelain, papain, sladidlo: sukralóza, probiotické kultury: lactobacillus acidophilus, bifidobacterium longum, lactobacillus casei (mléko), sůl
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Syrovátkové koncentráty |
---|---|
Počet dávek: | 57 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.