Smartlabs Hydro Traditional

Kód: NSP25782 NSP29416 NSP24346 Zvolte variantu
Značka: Smartlabs
1 299 Kč 1 130 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.11.2020 2.11.2020 2.11.2020 Zvolte variantu
Smartlabs Hydro Traditional je unikátní proteinový přípravek. Jedná se o enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s vysokým zdrojem kvalitních peptidů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Smartlabs Hydro Traditional - vstřebatelnost proteinu až na prvním místě!

Unikátní proteinový přípravek. Jedná se o enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s vysokým zdrojem kvalitních peptidů, jehož výjimečnost spočívá zejména v rychlé vstřebatelnosti. Důvodem je vysoký obsah peptidů získaných enzymatickou hydrolýzou syrovátkové bílkoviny. Krátké peptidy (mol. hmotnost pod 1000 Daltonů) tvoří víc jak 80% bílkoviny. Stupeň hydrolýzy je 32. Vysoký podíl krátkých peptidů zabezpečí lepší absorpci a udržení bílkovin oproti nehydrolyzovanému proteinu. Vstřebávání krátkých peptidů je dokonce rychlejší než přenos samotných aminokyselin (díky specifickému transportu), živiny se tak dostanou do těla rychleji než z běžných zdrojů proteinu.

Smartlabs Hydro Traditional je vynikajícím zdrojem esenciálních aminokyselin a nejbohatším zdrojem větvených aminokyselin (BCAA), které jsou zvláště důležité pro proteosyntézu. Ta začíná 4-8 hodin po tréninku a trvá přibližně 48 hodin. Pro maximalizaci a svalovou regeneraci je proto v tomto období důležitý příjem karbohydrátů a kvalitních syrovátkových proteinů. Syrovátková bílkovina vyniká rychlou vstřebatelností, vysokou biologickou hodnotou a 100% využitelností zejména po výkonu. Je nezbytnou složkou pro výstavbu kvalitní svalové hmoty a vhodným doplňkem stravy při zvýšené svalové zátěži zajišťujíc její růst a potřebnou regeneraci.

Smartlabs Hydro Traditional - nezaměnitelná chuť hořké čokolády, na kterou jste zvyklí.

Smartlabs Hydro Traditional:

  • vstřebává se rychleji než aminokyselinové doplňky
  • je ideální pro podporu regenerace po výkonu
  • zaručuje anabolickou odezvu při tvorbě svalové hmoty
  • výjimečně vysoký obsah esenciálních a zvláště větvených aminokyselin (BCAA)
  • ultimátní poměr cena/kvalita

Smartlabs Hydro Traditional je vhodný pro:

  • maximální nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení její hustoty (anabolická funkce)
  • podpora regenerace a omezení katabolizmu svalových bílkovin (ochranná funkce)
  • doplnění bílkovin ve stravě u těžce trénujících sportovců, silových sportovců, vegetariánů a dalších osob se zvýšenou potřebou bílkovin (nutriční funkce)
  • doplnění jídelníčku při redukčních dietách (dietní funkce)

Doporučené dávkování

  • Nejvhodnější doba k podávání je ihned po tréninku.
  • Závisí na tělesné hmotnosti, vydané energii a nutriční hodnotě běžné stravy.
  • Doporučujeme 2-3 dávky rozložit během dne dle aktuální potřeby bílkovin.
  • Poměr ředění: 45g (3 odměrky) rozmíchat ve 200-300 ml vody.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.


Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 45g
Energetická hodnota1503 kJ
676,4 kJ

353 kcal
161,55 kcal
Tuky8 g
3,6 g
Sacharidy4 g
1,8 g
Bílkoviny70 g
31,5 g
Sůl0,3 g0,135 g

Složení:

Enzymaticky naštěpený syrovátkový koncentrát proteinu (mléko), kakao z nepražených kakaových bobů (Ekvádor), přírodní a přírodně identické aroma, náhradní sladidlo sukralóza.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Syrovátkové Hydrolyzáty
Počet dávek: 44

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: