SizeandSymmetry HYDRO Whey Protein DH32
Kód: NSP214452 NSP214453 NSP214454 NSP214455 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Co je to hydrolýza?
Jedná se o enzymaticky upravenou syrovátkovou bílkovinu, obsahuje velké množství bílkovin (70-80 %) a velké množství lehce vstřebatelných aminokyselin. Tento produkt je enzymaticky štěpený na kratší peptidy. Dalo by se tedy říci, že je tzv. předtrávený, tudíž zbytečně nezatěžuje trávící soustavu a protein společně s aminokyselinami putují rovnou do svalů, tam kde je tělo nejvíce potřebuje. Už jen z tohoto vyplývá, že je vhodný ideálně do potréninkového koktejlu, kdy potřebujeme dodat tělu okamžité živiny a zabránit tak katabolismu.Hydrolýza napomáhá zlepšení stravitelnost. Když je tedy Hydro protein tzv. hydrolyzován, je tím provedeno štěpení, které je podobné tomu ve vašem žaludku a výrazně mu odlehčí , protože ten už štěpení nemusí provádět. Nebo aspoň určitě ne v takové míře.
Je také důležité sledovat stupně hydrolýzy proteinu. Stupně hydrolýzy jsou od 5 do 32, čím vyšší číslo, tím rychleji stravitelné bílkoviny produkt obsahuje, ale na úkor hořčí chuti. Ovšem v dnešní době pro výrobce už není problém tuto hořkost zamaskovat tak, že ji ani nepoznáte a pochutnáte si i na této rychle stravitelné bombě. Mnoho výrobců neuvádí stupeň hydrolýzy svého produktu a chtějí tímto způsobem šidit své zákazníky, protože mohou použít různé stupně hydrolýzy, které nemusí fungovat tak, jak potřebujete. Pokud tedy vidíte Hydro DH32, je to ten nejrychlejší protein dostupný na trhu a jste si jisti, že dáváte svému tělu to nejlepší. Žaludek je jednou z nejzatěžovanějších částí těla. Použijte náš hydro protein se stupněm hydrolýzy 32 a trochu mu pomozte.
CO NÁM DÁ HYDRO | PROTEIN PO POUŽITÍ?
Hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát (hydro protein) se stupněm hydrolýzy 32, zabezpečuje velmi rychlou dodávku využitelných bílkovin a zajištění maximální rychlosti transportu živin v té nejzákladnější podobě k pracujícím svalům. Zabezpečení odstranění katabolického stavu, nastartování anabolismu a regeneračních procesů. Pro štěpení již tak velmi kvalitní bílkoviny je využito enzymatické hydrolýzy, která je lidskému trávícímu systému přirozená a minimalizuje možnost vzniku denaturovaných bílkovin. Zajišťuje také nižší hořkost výsledného proteinového přípravku.
V bodech:
- Naštěpený na kratší peptidy (okamžitě jde do svalů)
- Vysoká hodnota esenciálních i neesenciálních aminokyselin
- Nezatěžuje trávící soustavu
- Obsahuje nedenaturované bílkoviny
- Nárůst čisté svalové hmoty bez nabírání tuků
- Snadná rozpustnost
Doporučené dávkování:
- Užívejte 30g (1 odměrka) 15-30 min. po výkonu, a dále pak 1-2x během dne v době nutné pro rychlé doplnění bílkovin.
Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a chraňte před přímým slunečním zářením. Dbejte na dobré uzavření obalu. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není náhradou pestré stravy.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 30g | |
Energetická hodnota | 1716 kJ | 514,8 kJ |
405,9 kcal | 121,7 kcal | |
Tuky | 7,14 g | 2,14 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5,23 g | 1,59 g |
Sacharidy | 10,4 g | 3,12 g |
Z toho cukry | 8,32 g | 2,5 g |
Bílkoviny | 75 g | 22,5 g |
Sůl | 0,43 g | 0 g |
Vláknina | 0 g | 0 g |
Kofein | 0,047 g | 0,014 g |
L-Leucin | 11,54 g | 3,46 g |
L-Isoleucin | 6,22 g | 1,86 g |
L-Valin | 6,28 g | 1,88 g |
L-Glutamin | 18,78 g | 5,63 g |
Složení:
Hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolyzace 32 % (mléko), extrakt z kávy 100 % arabica, sladidlo (steviol glykosidy, sukralóza).
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Syrovátkové Hydrolyzáty |
---|---|
Počet dávek: | 33 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.