Extrifit Super Hydro 80 DH32

Kód: NSP24584 NSP25735 Zvolte variantu
799 Kč 1 519 Kč od 799 Kč 695 Kč bez DPH 1 321 Kč bez DPH od 695 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
22.1.2021 22.1.2021 Zvolte variantu
Super Hydro 80 DH32 je enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s nejvyšším možným stupněm hydrolýzy DH32

Detailní informace

Detailní popis produktu

Super Hydro 80 DH32 je enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s nejvyšším možným stupněm hydrolýzy DH32 (obsahuje 80,5 % aminokyselin). V tomto hydrolyzovaném proteinu (DH32) je zachován nejvyšší obsah cenných přirozených bílkovinných frakcí. Produkt Super Hydro 80 DH32 obsahuje sladidlo z rostliny stévie. Enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein je tím nejlepším zdrojem bílkovin, jaký je v současnosti dostupný! Jedná se o „předtrávené“ bílkoviny s vynikající stravitelností a rychlou vstřebatelností.

Oproti jiným proteinovým přípravkům vyniká Super Hydro 80 DH32 vysokým obsahem krátkých peptidů (průměrná molekulární hmotnost 1,6 kilodaltonů), takže jej můžete konzumovat po tréninku, popř. i před ním. Příjem toho vysoce kvalitního zdroje proteinu přispívá k růstu svalové hmoty a k jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. Výrobek dodáváme v čokoládové příchuti s typickou hořkostí syrovátkového hydrolyzátu DH32. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce a pro osoby při zvýšené tělesné zátěži.

Super Hydro DH32 má typickou hořkokyselou chuť, kterou není možné srovnávat s chutí jakéhokoli jiného proteinu! Upozorňujeme důrazně na tuto specifickou vlastnost produktu Super Hydro DH32, která je způsobena mimořádně vysokým stupněm hydrolyzace syrovátkového proteinu!

Doporučené dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 - 6 odměrek) do 2 – 3 porcí
  • díky vysokému obsahu krátkých peptidů s rychlou utilizací je tento protein vhodný pro konzumaci po tréninku, popř. i před tréninkem a ráno nalačno
  • rozmixujte obsah 1 odměrky (30 g) Super Hydro 80 DH32 ve 150 - 200 ml vody

Super Hydro DH32 má typickou hořkokyselou chuť, kterou není možné srovnávat s chutí jakéhokoli jiného proteinu! Upozorňujeme důrazně na tuto specifickou vlastnost produktu Super Hydro DH32, která je způsobena mimořádně vysokým stupněm hydrolyzace syrovátkového proteinu!

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 30g
Energetická hodnota1623 kJ487 kJ

386 kcal116 kcal
Tuky7 g2,1 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny0,7 g0,2 g
Sacharidy7,4 g2,2 g
     Z toho cukry1,8 g0,5 g
Bílkoviny73 g22 g
Sůl0,18 g0,05 g
Vláknina1,1 g0,3 g

Složení:

enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH32 - tvoří 100 % obsahu bílkovin výrobku (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 4 %, alfa laktalbumin 9 %, imunoglobulin 1 %, bovinní sérový albumin 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 - 1000 Da 17 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 Da 65 %), odtučněné kakao, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), sukralóza (sladidlo)

Alergeny:

Vyznačeny tučně. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Syrovátkové Hydrolyzáty
Počet dávek: 33

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.