Jihočeské Jerky

Kód: NSP219387 NSP219389 NSP219388 NSP219391 NSP219392 NSP219390 Zvolte variantu
45 Kč 39 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 30.9.2020 Zvolte variantu
Jihočeské Jerky - prémiové jerky z kvalitního české masa za vynikající cenu je skvělé pro nabrání svalové hmoty!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jihočeské Jerky jsou sušené zauzené pásky hovězího a krůtího masa, které dodávají vybraní dodavatelé z Jižních Čech.

Lahodná masová svačinka sbalená na cesty je ideální pro sportovce, vyznavače zdravého životního stylu a lidem, kterým není jedno co jí.

Proč Jihočeské Jerky?

  • Jsou bez LEPKU, bez CUKRU, bez ÉČEK, bez GLUTAMÁTŮ, bez BARVIV
  • Jsou ze 100% čisté svaloviny, mají vysokou energetickou hodnotu.
  • Vznikají kompletně v Jižních Čechách. Patentovaná výroba.
  • Jerky jsou vyráběné kompletně ruční výrobou.

V bodech:

  • Maso od místních dodavatelů
  • 100% bez konzervantů
  • Bez lepku, cukru, éček a barviv
  • Skvělá svačina kdykoliv
  • Hodně bílkovin
  • Malá rodinná firma
  • Ručně vyráběné
  • Oceněné výrobky od regionální potraviny, chutná hezky jihočesky
  • Rozdílný postup výroby a tím i odlišení od zbytku ostatních výrobců jerky

Doporučené dávkování:

  • Kdykoliv se rozhodnete :-)

Upozornění: Skladujte při teplotě od +5°C do 30°C. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití. Bez Lepku!

Tabulka nutričních hodnot


ve 100g
Energetická hodnota1167 kJ

279 kcal
Tuky8,9 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny3,2 g
Sacharidy0 g
     Z toho cukry0 g
Bílkoviny47 g
Sůl2,8 g

Složení:

hovězí maso, mořská sůl (na 100g výrobku bylo použito 270g syrového hovězího masa)

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Počet dávek: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: