Indiana Jerky sušené maso

Kód: NSP21696 NSP21698 NSP21699 NSP28525 NSP28526 NSP28527 NSP28529 NSP28530 NSP28528 NSP28533 NSP28531 NSP28532 Zvolte variantu
53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč od 53 Kč 46 Kč bez DPH 46 Kč bez DPH 46 Kč bez DPH 46 Kč bez DPH 46 Kč bez DPH 46 Kč bez DPH 156 Kč bez DPH 156 Kč bez DPH 156 Kč bez DPH 156 Kč bez DPH 156 Kč bez DPH 156 Kč bez DPH od 46 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 29.1.2021 Zvolte variantu
Jerky sušené maso - Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jerky sušené maso - Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny. V USA je vyhledávám lidmi, kteří žijí aktivní život, sportovci, lovci, cestovatelé, členové záchranářských týmů, členové bojových jednotek a další. Vysoušení je prastará technologie uchování masa, ovoce a dalších potravin, v dlouhodobě trvanlivém stavu. Nejvíce tuto metodu využívali indiáni, kteří sušili maso na kamenech, na slunci bez jakékoliv další úpravy. Je vědecky dokázáno, že způsobem vysoušení při dodržení konstantní teploty a správného technologického postupu vyloučíme ze suroviny všechny nežádoucí bakterie, a zárodky, spolu se šťávami a tukem. Zbude nám zhruba 1 takto upraveného výrobku, který je ochucen přírodním kořením. Tyto jerky jsou vyrobeny z pouze přísně kontrolovaného masa pod vedením odborníků z vysoké školy chemicko technologické, katedra konzervace a zpracování masa. V současné době spadá do kategorie pochutin, jako jsou bramborové lupínky a pod., s tím rozdílem, že jsou zdravé a chutné. Použití 60 g Jerky nahradí požití hovězího steaku o hmotnosti 240 g se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Jrky se vyrábí v masokombinátu Planá, který jako jeden z prvních u nás splňoval podmínky pro zpracování masných výrobků pro vstup do EU. Je tedy vyráběn za nejvyšších hygienických opatření. Doporučujeme jej jako náhradní příjem proteinů v tělu přijatelné formě.

Postup výroby:

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Doporučené dávkování:

  • Kdykoliv během dne jako zdravou pochoutku.

Upozornění: Potravina.Skladujte při teplotě +5°C - +30°C.Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti.Po otevření spotřebujte do 48 hodin.Baleno v ochranné atmosféře N2, CO2.Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gve 25g
Energetická hodnota1015 kJ
254 kJ

240 kcal
60 kcal
Tuky4 g1 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny1,6 g0,4 g
Sacharidy1 g0,25 g
     Z toho cukry0,1 g0,025 g
Bílkoviny50 g12,5 g
Sůl1,4 g0,35 g

Složení:

maso, jedlá sůl, sůl z mrtvého moře, bílkovinný sójový hydrolyzát, cukr, kvasnicový extrakt, vinný ocet, kouřové aroma z tvrdého dřeva, barvivo (karamel), konzervant (dusitan sodný).

Alergeny:

Obsahuje sóju.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Počet dávek: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.