Doručení vaší objednávky se může o několik dní opozdit, způsobuje nám to bohužel vládní opatření které je v současné době a komplikuje nám práci. Děkujeme za pochopení..

Scitec Nutrition Joint-X

Kód: NSP24731
309 Kč 269 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
11.12.2020
Je komplexní formulí s obsahem 4 účinných látek, zhotovenou tak, aby přispívala k udržování normálního stavu kloubů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Joint-X je silnou kombinací nejdůležitějších složek pro Vaše klouby, vazy a šlachy - glukosamin sulfátu, metylsulfonylmetanu a chondroitin sulfátu. Přípravek obsahuje také želatinu. Glukosamin sulfát pomáhá udržet zdravé a flexibilní klouby. MSM je přírodní sloučenina, která v kombinaci s glukosaminem je určena pro udržení normálního stavu kloubů. Chondroitin sulfát je nejvíce zastoupený ve strukturách mezibuněčné hmoty chrupavky.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli 4x denně současně s jídlem

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100g
Energetická hodnota1603 kJ

380 kcal
Tuky6,3 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny3,3 g
Sacharidy8,9 g
     Z toho cukry5,4 g
Bílkoviny69 g
Sůl1,1 g

Složení: 

bílkovinný koncentrát (Mléko), Nutriose FM® (rozpustná kukuřičná vláknina), Syrovátkový bílkovinný izolát (Mléko), Stabilizátory (Guarová a Xanthanová guma), Chlorid sodný, Sladidla (Acesulfam K, Sukralóza), ToleraseTM L (pH stabilní Laktáza).

Alergeny: 

Vyznačeny tučně ve složení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi
Počet dávek: 25

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: