Amix Nutrition Osteo Anagenesis
Kód: NSP25139Detailní popis produktu
Produkt s obsahem Glukosaminu, Chondroitinu, MSM, Salicínu a Boswellie.
Doporučené dávkování:
- Základní denní dávka jsou 2 kapsle podávané mezi jídly
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v 1 tyčince (60g) | |
Energetická hodnota | 1514 kJ | 908 kJ |
362 kcal | 217 kcal | |
Tuky | 14 g | 8,4 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 9,5 g | 5,7 g |
Sacharidy | 26 g | 15,6 g |
Z toho cukry | 11,5 g | 6,9 g |
Z toho polyoly | 13,5 g | 8,1 g |
Bílkoviny | 32 g | 19,2 g |
Sůl | 0,5 g | 0,3 g |
Vláknina | 13 g | 7,8 g |
Složení:
proteinová směs (mléčný proteinový izolát, hovězí hydrolyzát želatiny, sójový proteinový izolát), mléčná čokoláda 19 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, emulgátory sójový lecitin a E 476, vanilkový extrakt), frukto-oligosacharidový sirup - Actilight®, sladidlo maltitolový sirup, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, bambucký), krém s příchutí vanilky (sladidlo maltitol, palmový a bambucký olej, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor sójový lecitin, aroma, barvivo E 160c), extrudát 3 % (mléčný proteinový izolát), zvlhčující látka glycerin, akáciová guma, emulgátor řepkový lecitin, aroma, skořice, sladidlo steviol-glykosidy
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Výrobek může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi |
---|---|
Počet dávek: | 60 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.