Amix Nutrition Osteo Anagenesis

Kód: NSP25139
437 Kč 380 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
4.11.2020
Kombinace Glukosaminu, Chondroitinu, MSM, Salicinu a Boswellie pro podporu sportem zatížených kloubů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Produkt s obsahem Glukosaminu, Chondroitinu, MSM, Salicínu a Boswellie.

Doporučené dávkování:

  • Základní denní dávka jsou 2 kapsle podávané mezi jídly

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv 1 tyčince (60g)
Energetická hodnota1514 kJ908 kJ

362 kcal217 kcal
Tuky14 g8,4 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny9,5 g5,7 g
Sacharidy26 g15,6 g
     Z toho cukry11,5 g6,9 g
     Z toho polyoly13,5 g8,1 g
Bílkoviny32 g19,2 g
Sůl0,5 g0,3 g
Vláknina13 g7,8 g

Složení: 

proteinová směs (mléčný proteinový izolát, hovězí hydrolyzát želatiny, sójový proteinový izolát), mléčná čokoláda 19 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, emulgátory sójový lecitin a E 476, vanilkový extrakt), frukto-oligosacharidový sirup - Actilight®, sladidlo maltitolový sirup, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, bambucký), krém s příchutí vanilky (sladidlo maltitol, palmový a bambucký olej, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor sójový lecitin, aroma, barvivo E 160c), extrudát 3 % (mléčný proteinový izolát), zvlhčující látka glycerin, akáciová guma, emulgátor řepkový lecitin, aroma, skořice, sladidlo steviol-glykosidy

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení. Výrobek může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi
Počet dávek: 60

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: