HiTec Nutrition 100% Soy protein isolate

Kód: NSP212186 NSP212185 Zvolte variantu
359 Kč 312 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.11.2020 3.11.2020 Zvolte variantu
100% Soy protein isolate je čistý izolát sójových bílkovin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

100% SOY PROTEIN ISOLATE je čistý izolát sójových bílkovin. Tento produkt je doporučen pro lidi, kteří chtějí obohatit svoji stravu o plnohodnotnou, dobře vstřebatelnou bílkovinu. Je to produkt s velmi vysokým obsahem bílkovin a omezeným množstvím sacharidů, tuků, cholesterolu a laktózy v dávce. Sójový proteinový izolát je ideální pro budování kvalitní svalové hmoty a snížení tělesného tuku.

SPI od Hitec nutrition obsahuje sojový isolát nejvyšší kvality, který je výborně ochucený, dobře rozpustný a jistě bude vyhovovat pro doplnění bílkovin nejen vegetariánům a veganům, ale uspokojí i sportovce, kteří potřebují vysokoprocentní bílkovinový přípravek s minimem sacharidů a tuků za velmi příznivou cenu.

Suroviny v řadě BS Blade podléhají kontrole kvality a je dbáno zejména na kvalitu a jednoduchost přípravků v poměru k ceně.

Sojový protein je speciální isolát , který je produkován, aniž by byly použity geneticky modifikované sójové boby. Slouží jako alternativa ke zdrojům živočišných bílkovin. Rostlinné sójové bílkoviny jsou ideální pro vegetariány a vegany, ale i pro lidi, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy. Soy protein poskytuje základní a non-esenciální aminokyseliny ve vyváženém poměru. Rostlinný protein pomáhá budovat a udržovat svalovou hmotu a podporuje udržení zdravých kostí. Kromě vysokého obsahu bílkovin zaručuje i obsah několika esenciálních mikronutrientů, jako například vápník, železo a draslík. Sójový protein má perfektní aminokyselinový profil a také vysoký obsah Argininu a Glutaminu. Často je označován jako neplnohodnotný ve srovnání se syrovátkovým proteinem. Představuje však kompletní zdroj bílkovin a jeho aminokyselinový profil se nejvíce přibližuje živočišnému zdroji bílkovin. Tráví se pomaleji než syrovátkový protein, ale rychleji než kasein. Sójový protein izolát má výbornou biologickou využitelnost.

Dostatečný příjem bílkovin je důležitý nejen pro sportovce, vegany, vegetariány. Osoby, které nemohou konzumovat živočišné bílkoviny, mohou mít problémy přijmout potřebné množství bílkovin. Sójový izolát představuje ideální možnost doplnění příjmu bílkovin. Vysoký obsah bílkovin, esenciálních a neesenciálních aminokyselin v sójovém izolátu pomáhá zvyšovat proteinovou syntézu a obnovu a budování nových svalů. Vyšší obsah argininu podporuje vazodilataci a pomáhá regeneraci prostřednictvím lepšího prokrvení. Může také zvýšit hladinu oxidu dusnatého (NO). Užívání sójového izolátu snižuje špatný (LDL) cholesterol a může pomáhat předcházet rakovině prostřednictvím izoflavonů.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100g
Energetická hodnota1557 kJ

367 kcal
Tuky2,25 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny0,99 g
Sacharidy1,67 g
     Z toho cukry0,47 g
Bílkoviny85 g
Sůl4 g

Složení:

Sojový proteinový izolát 93%, aroma, chlorid sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina askorbová, niacin (kyselina nikotinová), DL-alfa tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, thiamin mononitrát, riboflavin, pyridoxín hydrochlorid, biotin, kyselina listová, kyanokobalamin, emulgátor: lecitin, sladidla: acesulfam-K a sukralóza.

Alergeny:

Soja

Doplňkové parametry

Kategorie: Rostilinné
Počet dávek: 33

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: