GreenFood Nutrition Rychlý proteinový dezert bezlepkový
Kód: NSP219858 NSP219860 NSP219857 NSP219859 Zvolte variantuDetailní popis produktu
V bodech:
- Stačí 2 minuty na přípravu.
- Bez vaření připravíte v šejkru.
- Pouze 178 kcal v jedné porci.
- Low Carb - nízký obsah cukrů.
- Až 19g proteinů v každé porci.
- Vhodné pro bezlepkovou dietu.
- Lze zmrazit na chutnou zmrzlinu.
- Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska.
- Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
- Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.
Rychlý proteinový dezert bezlepkový je hotová instatní směs pro výrobu chutného dezertu s vysokým obsahem proteinu (až 57 %), připravovaného za studena, bez vaření. GreenFood Nutrition Proteinový dezert bezlepkový se právě rychlostí a snadností přípravy ideálně přizpůsobil našemu uspěchanému životnímu stylu a to ve formě vydatné proteinové potravy s nízkým obsahem cukrů (LOW CARB). I při vysokém obsahu bílkovin se podařilo, bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnoty. Živiny jsou zde v optimálním poměru, bez nežádoucích tuků a bez přidaných cukrů. Mezi benefity jistě patří i fakt, že obsahuje prospěšnou vlákninu. Mléčný proteinový koncentrát Fonterra, který hlavní složkou GreenFood Nutrition proteinového dezertu, je vyroben z mléka, které pochází od krav, které se volně pasou na Novém Zélandu. Pro zahuštění dezertu je použit výhradně nativní (existující v přírodním, přirozeném, dalšími postupy neovlivněném stavu) kukuřičný škrob MERIGEL.
GMO: Výrobek v souladu s požadavky Nařízení (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin.
Ionizace: Výrobek nebyl ošetřen pomocí ionizujícího záření, jak je definováno ve Směrnici Evropského parlamentu a Rady č. 1999/2/ES ve znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Návod na přípravu:
- rozmíchejte v misce metlou nebo protřepejte v šejkru dávku 33 g (cca jednu vrchovatou odměrku) ve 150 - 200ml chladného mléka (v závislosti na požadované hustotě pudingu). Nechte chvilku odstát do zhoustnutí. Nevařte.
Náš tip na přípravu, který nám nejvíce chutná:
- rozmíchejte v šejkru 1 dávku 33 g (cca jednu vrchovatou odměrku) ve 180 ml rýžového mléka. Nechte cca 1 minutu odstát do zhoustnutí. Následně ihned konzumujte.
Upozornění: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | |
Energetická hodnota | 1507 kJ |
355 kcal | |
Tuky | 1,1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 27,4 g |
Z toho cukry | 3,9 g |
Bílkoviny | 57,7 g |
Sůl | 0,26 g |
Vláknina | 2,6 g |
Složení:
Mléčný proteinový koncentrát (71%) - Holandsko, zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob) - Holandsko, inulin-čekanková vláknina - Německo, aroma mango, barvivo beta karoten, sladidlo sukraloza.
Alergeny:
Vyznačeny tučně.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Puding |
---|---|
Počet dávek: | 12 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.