Amix Nutrition Protein Pudding Creme

Kód: NSP211036 NSP211035 NSP211037 Zvolte variantu
391 Kč 340 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
5.10.2020 5.10.2020 5.10.2020 Zvolte variantu
Sypká směs na přípravu proteinového pudinkového krému o minimálním obsahu 25 g bílkovin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sypká směs na přípravu proteinového pudinkového krému o minimálním obsahu 25 g bílkovin v jedné porci. Je vhodný jako svačinka pro zvýšení vašeho denního příjmu bílkovin. Můžete jej konzumovat během celého dne. Velmi rychlá a snadná příprava buď za studena nebo za tepla.

Doporučené dávkování (příprava za studena): 

  • 50 g (2 odměrky) smíchejte se 150 ml studené vody a pečlivě míchejte, dokud nezískáte krémovou konzistenci. Ihned spotřebujte.

Doporučené dávkování (příprava za tepla): 

  • 50 g (2 odměry) smíchejte s teplou vodou (200 ml maximální teploty 50 °C) a míchejte, dokud nezískáte krémovou konzistenci. Ihned spotřebujte.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí zaškody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 50g
Energetická hodnota1578 kJ
789 kJ

372 kcal
186 kcal
Tuky5,8 g
2,9 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny1,8 g0,9 g
Sacharidy30,4 g
15,2 g
     Z toho cukry9,2 g
4,6 g
Bílkoviny49,6 g
24,8 g
Sůl0,6 g
0,3 g

Složení:

Amix™ Protein blend 53 % (CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát); instantizovaná extrudovaná rýžová mouka, sušené plnotučné mléko, jemný strouhaný kokos 9,6 %; stabilizátor: guarová guma a xantan; aroma, chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy vajec, lepku, sóji, sezamu,korýšů, oříšků a arašídů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Puding
Počet dávek: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: