PhD Nutrition Smart Bar
Kód: NSP219988 NSP219986 NSP219985 NSP219987 NSP219984 NSP219983 Zvolte variantuDetailní popis produktu
- Skvělá chuť
- 20g bílkoviny
- Méně než 2,5 g cukru
- Bez palmového oleje
PhD Smart Bar™ je nová tyčinka s vysokým obsahem proteinu, nízkým obsahem cukru a bez palmového tuku. Je dostupná v šesti příchutích, z nichž každá nabízí 20 g kvalitního proteinu a méně než 2,5 g cukru. Jde tak o ideální proteinovou svačinku na každý den.
#video:https://www.youtube.com/watch?v=52NTBJJ3QXg#
Upozornění: Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy vajec, arašídů, skořápkových plodů a obilovin obsahujících lepek. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavý účinek.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 64g | |
Energetická hodnota | 1515 kJ | 970 kJ |
363 kcal | 232 kcal | |
Tuky | 16 g | 10 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g | 7 g |
Sacharidy | 27 g | 17 g |
Z toho cukry | 0,7 g | 2,1 g |
Z toho polyoly | 21 g | 13 g |
Bílkoviny | 32 g | 20 g |
Sůl | 1 g | 0,64 g |
Složení:
směs proteinů (mléčný protein, hydrolyzovaný kolagen, sójový proteinový izolát), vrstva karamelu [polydextróza (dietní vláknina), kondenzované mléko, kakaové máslo, zvlhčující látka sorbitol, emulgátor mono a diglyceridy mastných kyselin, aroma, sůl, barvivo čistý karamel], sladidla maltitol a sukralóza, kakaové sójové křupinky (sójový proteinový izolát, tapiokový škrob, kakaový prášek), kakaové máslo, sušená smetana, zvlhčovadlo glycerol, kakaová hmota, kokosový olej, sůl, aromata, emulgátor sójový lecitin, barvivo čistý karamel, plnidlo mikrokrystalická celulóza, vanilkové aroma, poleva mléčná čokoláda 31 %.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové tyčinky |
---|---|
Počet dávek: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.