Maxsport Royal protein bar
Kód: NSP215825 NSP215824 NSP215826 NSP215827 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Royal protein bar je tyčinka vytvořená zdokonalováním dokonalého. Tento bezlepkový snack s vysokým obsahem proteinů a prebiotické vlákniny vás udrží štíhlými a vitálními. Je navržen tak, aby spojoval dokonalou chuť s vysokými nutričními nároky a pomohl k dosažení vašich sportovních cílů.
V bodech:
- 25% proteinu
- Bez lepku
- 0 % trans tuků
- Vysoký obsah vlákniny
- Královská chuť
- Pokročilá metoda zpracování bílkovinové směsi
Doporučené dávkování:
- Užívejte jako svačinku během dne pro doplnění energie a denní dávky bílkovin.
Upozornění: Potravina, se sladidly.Vhodné pro sportovce.Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.Nepřekračujte doporučené denní dávkování.Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.Uchovávejte mimo dosah dětí.Není určeno jako náhrada pestré stravy.Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 60g | |
Energetická hodnota | 1 835 kJ | 1 101 kJ |
437 kcal | 262 kcal | |
Tuky | 15 g | 9 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 7,1 g | 4,3 g |
Sacharidy | 46 g | 28 g |
Z toho cukry | 28 g | 17 g |
Bílkoviny | 25 g | 15 g |
Sůl | 0,1 g | 0,06 g |
Vláknina | 9,1 g | 5,5 g |
Složení:
koncentrát syrovátkových bílkovin a sójový bílkovinný izolát 26,2%, maltózový sirup, bílá poleva 18% (cukr, palmojádrový olej, sušená syrovátka, sušené mléko odstředěné, emulgátor: sójový lecitin, aroma), oligofruktóza (vláknina), řepkový olej, mleté rozinky, bílkovinné křupky (rýžová mouka, syrovátkový bílkovinný izolát, emulgátor: sójový lecitin), zvlhčovadlo: glycerol, sušené mléko odstředěné, zahušťovadlo: polydextróza (vláknina), glukózo-fruktózový sirup, stabilizátor: guarová guma, aroma, emulgátor: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.