Amix Nutrition Low-Carb 33% Protein Bar
Kód: NSP210554 NSP210558 NSP210560 NSP210556 NSP210561 NSP210557 NSP210559 NSP210555 NSP210562 NSP210563 Zvolte variantuDetailní popis produktu
AmixTM Low-Carb 33% Protein Bar je tyčinka se sladidlem, s nízkým obsahem sacharidů, speciálně cukrů a vysokým obsahem bílkovin.
Doporučené dávkování:
- Vezměte 1 tyčinku denně kdykoliv během dne. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky!
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 60g | |
Energetická hodnota | 1685 kJ | 1011 kJ |
402 kcal | 242 kcal | |
Tuky | 16,8 g | 10,1 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 13,7 g | 8,2 g |
Sacharidy | 24,8 g | 14,8 g |
Z toho cukry | 2,9 g | 1,7 g |
Bílkoviny | 33,6 g | 20,1 g |
Sůl | 0,1 g | 0,06 g |
Vláknina | 8,9 g | 5,3 g |
Složení:
Amix™ MilkPro® Protein Blend 39,7 % (mléčný bílkovinný izolát a koncentrát, CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát (mléko)); maltitolový sirup, rostlinný tuk (palmo-jádrový, palmový a bambucký olej v různých poměrech); plnidlo: polydextróza; zvlhčovadlo: glycerol; kandovaná pomerančová kůra 2,5 % (pomerančová kůra, glukózový sirup, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: oxid siřičitý); regulátor kyselosti: kyselina citrónová; emulgátor: sojový lecitin, aroma, barvivo: beta karoten a extrakt z červené řepy.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové tyčinky |
---|---|
Forma: | Potravina |
Speciální potřeby: | Bez cukru, Přírodní barviva |
Počet dávek: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.