Amix Nutrition Protein Crepes

Kód: NSP211043 NSP211044 NSP211045 Zvolte variantu
331 Kč 288 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
6.10.2020 6.10.2020 6.10.2020 Zvolte variantu
Směs na snadnou přípravu typických velkých, kulatých, slabých palačinek s velmi vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mr. Popper ´s® Protein Crepes je směs na snadnou přípravu typických velkých, kulatých, slabých palačinek s velmi vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku.

Příprava: 

  • 40 g (2 odměrky) smíchejte se 100 ml studené vody a míchejte do té doby, než vznikne krémová konzistence bez hrudek. Rozehřejte pánev na vysokou teplotu a přidejte malé množství oleje nebo másla a snižte teplotu pánve. Můžete začít péct jednotlivé palačinky.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 40g
Energetická hodnota1522 kJ
609 kJ

359 kcal
143 kcal
Tuky2,7 g
1 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny1,7 g
0,6 g
Sacharidy36,5 g
14,6 g
     Z toho cukry6,3 g
2,5 g
Bílkoviny47,2 g
18,9 g
Sůl0,5 g
0,2 g

Složení:

Amix® Protein blend 45 % (CFM syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát /z mléka/); rýžová mouka, pohanková mouka, sušené odstředěné mléko, sušené vaječné bílky, kakaový prášek, aroma, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy lepku, sóji, korýšů, ořechů a arašídů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteinové palačinky
Počet dávek: 13

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: