Amylon Cukr vanilkový BIO

Kód: NSP215976
Značka: Amylon
9 Kč 8 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.11.2020
Cukr vanilkový slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.

Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené vanilkové lusky. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.

Tento vanilkový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Tipy a recepty na použití BIO vanilkového cukru:

  • pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
  • krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
  • kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
  • zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
  • nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu

Skladování: Skladujte v suchu.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100g
Energetická hodnota1692 kJ

398 kcal
Tuky0,2 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy98,9 g
     Z toho cukry98,9 g
Bílkoviny0,1 g
Sůl0,01 g

Složení:

Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny:

Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: