Purasana Maca Powder BIO

Kód: NSP25606
Značka: Purasana
550 Kč 478 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
5.10.2020
Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO.

Maca je malá kořenová zelenina pěstovaná po staletí původními obyvateli And, kde roste pouze v nadmořské výšce nad 3500 metrů. Kořen se nejprve nechá vysušit na slunci a poté je namlet. Přirozeně obsahuje vápník a železo, je ideální pro podpoření fyzického i duševního výkonu i jako zdroj energie a stimulant libida.

Má lehce sladovou chuť, funguje dobře jako emulgátor, velmi bezpečná pro dlouhodobé užívání, má zahřívající efekt, ideální pro použití v šejcích, dobrá v kombinaci se sušeným kakaem, dá se přidat do salátů, dresingů, polévek, dezertů nebo pudinků.

Doporučené dávkování: 

  • 12 g (3 vrchovaté čajové lžičky) denně smíchejte s 300 ml šťávy, mléka, ovocného nebo zeleninového koktejlu. 1 denní dávka odpovídá 12 g. Balení obsahuje 16 denních dávek.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Pro těhotné a kojící ženy užívání výrobku doporučujeme po konzultaci s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na suchém místě mimo dosah dětí. Sáček těsně uzavřete po každém použití.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gRHP
Energetická hodnota1229 kJ

289 kcal
Tuky0,6 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny0,1 g
     Z toho mono-nenasycené mastné kyseliny0,1 g
     Z toho poly-nenasycené mastné kyseliny0,4 g
Sacharidy61,3 g
     Z toho cukry36,2 g
Bílkoviny9,7 g
Sůl0,25 g
Vláknina0,5 g
Obsah účinných látek


Vápník250 mg31 %
Železo15 mg104 %

RHP - referenční hodnota příjmu 

Složení: 

100% Lepidium peruvianum v prášku z Peru

Alergeny: 

Neobsahuje.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní výtažky
Počet dávek: 16

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: