Allnature Sezamový olej BIO
Kód: NSP220744Detailní popis produktu
Olej je získáván ze sezamových semínek pěstovaných v ekologickém zemědělství. Používejte výhradně pro studenou kuchyni, skvělý je jako zálivka do zeleninových salátů, pomazánek nebo k dochucení sýrů. Není určen pro smažení, pečení a přímé vaření - pouze na dochucení hotových jídel, zejména asijské kuchyně. Doporučujeme také na tělo - jako masážní olej, pokožku účinně hydratuje a regeneruje.
Skladování: Skladujte v uzavřené nádobě, v temnu, suchu a při teplotě do 25 °C.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 12g | RHP pro 12g | |
L-Leucin | 19167 mg | 2300 mg | |
L-Isoleucin | 7917 mg | 950 mg | |
L-Valin | 7917 mg | 950 mg | |
L-Lysin HCl | 13750 mg | 1650 mg | |
L-Methionin | 1917 mg | 230 mg | |
L-Threonin | 6667 mg | 800 mg | |
L-Fenylalanin | 1917 mg | 230 mg | |
L-Tryptofan | 1917 mg | 230 mg | |
L-Histidin | 5667 mg | 680 mg | |
Kyselina pantothenová | 50 mg | 6 mg | 100 % |
Vitamin B6 | 11,7 mg | 1,4 mg | 100 % |
Vitamin B12 | 20,8 µg | 2,5 μg | 100 % |
Vitamin D | 62,5 µg | 7,5 µg | 150 % |
Zinek | 83,3 mg | 10 mg | 100 % |
Extrakt ze zeleného čaje | 2083,3 mg | 250 mg | |
Cukry | ˂ 0,5 g | < 0,1 g |
RHP - referenční hodnota příjmu
Složení:
směs instantních EAA (L-leucin, L-lysin hydrochlorid, L-isoleucin, L-valin, L-threonin, L-methionin, L-fenylalanin, L-tryptofan, emulgátor slunečnicový lecitin), maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-histidin, aroma, extrakt zeleného čaje (40 % L-theaninu), regulátor kyselosti kyselina jablečná, chlorid sodný, stabilizátory akáciová a xanthanová guma, glukonát zinečnatý, citronan sodný, sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, protispékavá látka oxid křemičitý, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, barvivo beta karoten, kyanokobalamin.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.