Allnature Dýňový olej BIO
Kód: NSP220748Detailní popis produktu
Dýňový olej lisovaný ze semen ekologického zemědělství. Výborný pro studenou kuchyni jako univerzální pomocník do zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, kterým dodá jemný oříškový nádech. Není ideální na smažení, pečení nebo přímé vaření - pouze na dochucení hotových pokrmů. Doporučujeme také na tělo - pokožku dokonale hydratuje a regeneruje.
Skladování: Skladujte v uzavřené nádobě, v temnu, suchu a při teplotě do 25 °C.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 12g | RHP pro 12g | |
L-Leucin | 19167 mg | 2300 mg | |
L-Isoleucin | 7917 mg | 950 mg | |
L-Valin | 7917 mg | 950 mg | |
L-Lysin HCl | 13750 mg | 1650 mg | |
L-Methionin | 1917 mg | 230 mg | |
L-Threonin | 6667 mg | 800 mg | |
L-Fenylalanin | 1917 mg | 230 mg | |
L-Tryptofan | 1917 mg | 230 mg | |
L-Histidin | 5667 mg | 680 mg | |
Kyselina pantothenová | 50 mg | 6 mg | 100 % |
Vitamin B6 | 11,7 mg | 1,4 mg | 100 % |
Vitamin B12 | 20,8 µg | 2,5 μg | 100 % |
Vitamin D | 62,5 µg | 7,5 µg | 150 % |
Zinek | 83,3 mg | 10 mg | 100 % |
Extrakt ze zeleného čaje | 2083,3 mg | 250 mg | |
Cukry | ˂ 0,5 g | < 0,1 g |
RHP - referenční hodnota příjmu
Složení:
směs instantních EAA (L-leucin, L-lysin hydrochlorid, L-isoleucin, L-valin, L-threonin, L-methionin, L-fenylalanin, L-tryptofan, emulgátor slunečnicový lecitin), maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-histidin, aroma, extrakt zeleného čaje (40 % L-theaninu), regulátor kyselosti kyselina jablečná, chlorid sodný, stabilizátory akáciová a xanthanová guma, glukonát zinečnatý, citronan sodný, sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, protispékavá látka oxid křemičitý, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, barvivo beta karoten, kyanokobalamin.
Alergeny:
Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.