Big Boy Para Coffee
Kód: NSP220622Detailní popis produktu
BigBoy přichází s novou řadou TASTY, která je inspirovaná světově známými a oblíbenými chutěmi různých sladkých pokrmů a dezertů. Ze všech koutů světa vám bude tato nová řada přinášet nezaměnitelné chutě, kombinace, občas i hodně netradiční. Pojďte s námi ochutnat všechny chutě světa!
Když potřebujete relaxovat po náročném dni, vezměte si lžičku, pohodlně se usaďte a ochutnejte naši další novinku z řady TASTY - Para Coffee.
Naprosto neotřelé spojení na sucho pražených kešu a Para ořechů, které díky přidáním bílé belgické čokolády a výběrové kávy dostávají mimořádnou chuť.
Para ořechy mají blahodárné účinky na zdraví jsou velmi delikátní. Výběrová káva pak dodává tomuto krému pomyslnou třešničku na dortu. Tato vynikající kombinace se tak stává jedinečným zážitkem.
Upozornění: Skladujte při teplotě 5 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 40g | |
Energetická hodnota | 1566 kJ | 627 kJ |
373 kcal | 149 kcal | |
Tuky | 6,5 g | 2,6 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 g | 1,5 g |
Sacharidy | 4,3 g | 1,7 g |
Z toho cukry | 3,9 g | 1,5 g |
Bílkoviny | 74,4 g | 29,8 g |
Sůl | 0,15 g | 0,06 g |
Vláknina | 2,2 g | 0,9 g |
Složení:
syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou cfm (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), extrakt skořice 3,5 %, vláknina inulín, zahušťovadlo: celulozová guma (blanosetm), enzymy: laktáza, bromelain, papain (0,22 %), sladidlo: steviol-glykosidy 0,4 %, probiotické kultury: lactobacillus acidophillus, bifidobacterium longum, lactobacillus casei (mléko), sůl
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.