Big Boy Kešu kokos pomeranč
Kód: NSP221683Detailní popis produktu
Najemno rozemleté kešu oříšky původem z Afriky spojené s kokosovým máslem naší výroby a kousky pomeranče zbavené vody vymrazením.
Už při prvním soustu ucítíte dokonalé spojení pomeranče, který podtrhává chuť kešu a kokosu. Tento krém Vás oslní svou lehkostí, kde ani po prvním soustu nebudete chtít přestat.
Použití:
- Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.
Skladování: Skladujte při teplotě 15 - 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Tabulka nutričních hodnot
v porci 24,5g | RHP | |
Citrulin malát | 6000 mg | |
z toho citrulin | 3978 mg | |
L-leucin | 3000 mg | |
L-arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG) | 2000 mg | |
z toho arginin | 1406 mg | |
Beta-alanin | 3500 mg | |
Tyrosin | 1500 mg | |
Taurin | 1000 mg | |
Řepný extrakt 10:1 (Beta vulgaris L.) | 1000 mg | |
Cholin bitatrát | 500 mg | |
z toho cholin | 205 mg | |
Extrakt z lotosového listu | 500 mg | |
Extrakt z černého pepře | 5 mg | |
Sodík | 50 mg | |
Hořčík | 60 mg | 16 % |
Draslík | 300 mg | 15 % |
Vitamin C | 80 mg | 100 % |
Vitamin B6 | 2 mg | 143 % |
Vitamin B12 | 2 mcg | 80 % |
RHP - referenční hodnota příjmu
Složení:
citrulin malát, beta-alanin, L-leucin, rýžový škrob, L-arginin alfa-ketoglutarát, vitamín C (kyselina L-askorbová), Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamin), citrát sodný, citrát hořečnatý, citrát draselný, tyrosin, protispékavé látky (E551), taurin, extrakt z červené řepy (10:1), cholin bitartrát, extrakt z lotosového listu, extrakt z černého pepře, barvivo (E163, E104, E110, E160a), sladidla (sukraloza, acesulfam K)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Másla |
---|---|
Forma: | Potravina |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.