Amix Nutrition EGG amino 6000
Kód: NSP23325 NSP23326 NSP25848 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Přípravek s vysokým obsahem kvalitních aminokyselin, pocházejících z hydrolyzovaného vaječného albuminu. Hydrolyzovaný vaječný albumin byl, je a bude vždy považován za jeden z nejkvalitnějších zdrojů bílkovin s vysokou biologickou hodnotou. Obsahuje všechny esenciální i neesenciální aminokyseliny v optimálním poměru.
Doporučené dávkování:
- Denní dávka je 6 tablet 1-3 x denně mezi jídly.
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 35g | |
Energetická hodnota | 1581 kJ | 554 kJ |
373,5 kcal | 130 kcal | |
Tuky | 4,7 g | 1,65 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | < 2,5 g | < 1 g |
Sacharidy | 7,8 g | 2,7 g |
Z toho cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Bílkoviny | 75 g | 26,25 g |
Sůl | < 1 g | < 0,35 g |
DigeZyme | 150 mg | 52,5 mg |
Složení:
za studena vyrobený syrovátkový bílkovinný koncentrát (z mléka), syrovátkový bílkovinný izolát CFM s bílkovinnými frakcemi (z mléka), maltodextrin, stabilizátory: hydrolyzát kolagenu, xanthan a guma guar; emulgátor: sojový lecitin; barvivo: extrakt z červené řepy; aroma, multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®) a acesulfam K.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Vyrobeno v zařízení zpracovávající mléko, vejce, sóju a korýše.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Komplexní |
---|---|
Počet dávek: | 20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.