Amix Nutrition Inosine 600mg

Kód: NSP25967
352 Kč 306 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
4.3.2021
INOSINE je látka tělu vlastní a jeho chemická struktura je příbuzná adenosinu, který je součástí adenosintrifosfátu (ATP) - energetického zdroje při každé svalové práci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Inosin je chemickou sloučeninou zvanou hypoxantinribosid. Skládá se z purinu (hypoxantin) a jednoduchého cukru (ribóza), z něhož se následně v organismu tvoří základní zdroj energie - ATP (adenosintrifosfát).

Doporučené dávkování: 

  • Denní dávka jsou 2 kapsle asi 30 - 45 min. před fyzickým výkonem.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Tabulka nutričních hodnot


100gv porci 30g
Energetická hodnota1576 kJ473 kJ

377 kcal113 kcal
Tuky4,2 g1,3 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny1,3 g0,4 g
Sacharidy4,2 g1,3 g
     Z toho cukry2,5 g0,7 g
Bílkoviny80 g24 g
Sůl0,21 g0,06 g

Složení:

proteinová směs (syrovátkový proteinový izolát (mléko), emulgátor (sójový lecitin), syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (mléko)), aromata, barvivo (kurkumin), sůl, sladidla (sukralóza, acesulfam K), komplex enzymů (amyláza, proteáza, celuláza, beta-D-galaktosidáza, lipáza).

Alergeny:

Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Produkt může obsahovat stopy lepku, vajec, ořechů, arašídů.  

Doplňkové parametry

Kategorie: Energie a výdrž
Počet dávek: 50

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.