Nutrend FlapJack Gluten Free
Kód: NSP22652 NSP22649 NSP22651 NSP22653 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Křehká a lahodná tyčinka plná ovesných vloček, které jsou tím nejlepším přírodním zdrojem energie. Obsahuje pečlivě vybrané ovoce či ořechy. Vychutnejte si ji i BEZ LEPKU v lahodných kombinacích ovoce, oříšků a hořké čokolády.
Nejvyšší kvalita, nejkvalitnější suroviny a dlouholetá tradice – to vše dělá tento jedinečný FLAPJACK bez lepku unikátní tyčinkou, kterou prostě musíte mít!
- Bez lepku
- Vysoký obsah vlákniny
- Bez konzervantů
Použití:
- po rozbalení je výrobek určen k okamžité spotřebě.
Upozornění: Ovesná tyčinka s vysokým obsahem vlákniny. Není určeno pro děti do 3 let. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | |
Energetická hodnota | 1621 kJ |
386 kcal | |
Tuky | 12 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 5,2 g |
Sacharidy | 59,3 g |
Z toho cukry | 18,6 g |
Bílkoviny | 6,8 g |
Sůl | 0,03 g |
Vláknina | 7,4 g |
Složení:
bezlepkové ovesné vločky 41 %, glukózo-fruktózový sirup, glukózový sirup, krém s lískovými oříšky (cukr, palmový a bambucký olej, sušená syrovátka, lískové ořechy, kakao, emulgátor sójový lecitin, aroma), sušené švestky 5 % (švestky 99 %, slunečnicový olej), lískové ořechy 5 %, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, bambucký), akáciová guma, zahuštěné slazené plnotučné mléko (mléko, cukr), zvlhčující látka glycerin, emulgátor řepkový lecitin, přírodní aroma, přírodní antioxidant extrakt z Origanum vulgare, antioxidant směs přírodních tokoferolů
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy i jiných druhů ořechů, arašídů a sezamu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Energetické tyčinky |
---|---|
Počet dávek: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.