Doručení vaší objednávky se může o několik dní opozdit, způsobuje nám to bohužel vládní opatření které je v současné době a komplikuje nám práci. Děkujeme za pochopení..

Amix Nutrition CLA 1000

Kód: NSP218673
383 Kč 333 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
11.12.2020
CLA 1000 je doplněk stravy s 80% obsahem konjugované kyseliny linolové v měkké želatinové kapsli.

Detailní informace

Detailní popis produktu

GreenDay® CLA 1000 je doplněk stravy s 80% obsahem konjugované kyseliny linolové v měkké želatinové kapsli. Konjugovaná kyselina linolová (CLA) je přirozeně se vyskytující skupinou derivátů kyseliny linolové nacházející se v hovězím mase, mléčných produktech a rostlinných olejích (slunečnicovém a saflorovém).

CLA je přirozeně se vyskytující omega 6 mastná kyselina, kterou lidské tělo nedokáže vyrobit samo a musí být dodána stravou či doplňky.

Doporučené dávkování: 

  • Vezměte 1 kapsli denně, nejlépe s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100g
Energetická hodnota1174 kJ

278 kcal
Tuky5,2 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny1,9 g
Sacharidy3,4 g
     Z toho cukry1,7 g
Bílkoviny54,3 g
Sůl4,9 g
Vláknina0,1 g

Složení:

hovězí maso (vyrobeno z 200g hovězího masa na 100g biltongu), lihový ocet, mořská sůl, hydrolyzovaná sójová bílkovina, cukr, koření, kvasnicový extrakt, česnek, rýžová mouka, paprikový extrakt, konzervační prostředek: sorban draselný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Doplňkové parametry

Kategorie: CLA
Počet dávek: 90

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: