ATP Glukosamin Chondroitin

Kód: NSP21898
Značka: ATP
399 Kč 347 Kč bez DPH
Skladem
Množství / Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.11.2020
Glukosamin Chondroitin - současná kombinace působení glukosaminu a chondroitinu slouží jako prevence onemocnění kloubů a šlach.Podstatně zvýrazňuje efekt regenerace postižených a namáhaných míst kloubního aparátu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Glukosamin Chondroitin - současná kombinace působení glukosaminu a chondroitinu slouží jako prevence onemocnění kloubů a šlach.Podstatně zvýrazňuje efekt regenerace postižených a namáhaných míst kloubního aparátu.

Glukosamin sulfát - je hlavním stavebním materiálem pro stimulaci tvorby chrupavky a zlepšuje funkci kloubů.

Shark chondroitin sulfát (žraločího původu) - pomáhá vtahovat živiny do postižených míst včetně jejich hydratace a působí jako tlumič otřesů. Zabraňuje působení degenerativních enzymů, které rozkládají chrupavku. Zajišťuje regeneraci kloubní chrupavky.

Složení:
Glukosamin sulfát, Shark Chondroitin sulfát,E 341 (iii), želatinová tobolka.

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1709 kJ
Bílkoviny - proteiny 0.7 g

 

Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Chondroitin sulfát 150 mg
Glukosamin sulfát 600 mg


Dávkování:
Užívejte 2 tobolky denně s jídlem.

Tabulka nutričních hodnot


ve 40g
Energetická hodnota648 kJ

154 kcal
Tuky2,1 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny0,3 g
Sacharidy6,4 g
     Z toho cukry0,9 g
Bílkoviny25 g
Sůl0,17 g
Vláknina4,8 g

Složení:

proteinový syrovátkový matrix (CFM syrovátkový 90% izolát, syrovátkový 80% proteinový koncentrát), micelární kasein (85% izolát), strouhaný kokos, mletá rýže, proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1 : 1), sójový lecitin (emulgátor)], xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo)

Alergeny:

Vyznačeny tučně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Chondroitin
Počet dávek: 50

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: