Weider Premium Amino
Kód: NSP213867Detailní popis produktu
Nestimulační předtréninková směs. Prášek pro přípravu nápoje s aminokyselinami, maltodextriny a s elektrolyty. Obsahuje sladidla.
V bodech:
- 8,8 g EAA (esenciálních aminokyselin) na dávku
- 6 g BCAA na dávku
- 1,5 g glutaminu
- komplexní sacharidy (různe typy maltodextrínů) na postupné uvolňování energie
- elektrolyty na podporu hydratace a proti křečím
- výborná osvěžující chuť
Doporučené dávkování:
- Rozmíchejte 40g prášku (2odměrky) v 500ml vody. Užívejte těsně před a během cvičení.
Upozornění: doplněk nenahrazuje vyváženou a různorodou stravu, která je pro správné fungování organismu nezbytně důležitá. Nepodávejte malým dětem. Dodržujte pitný režim.Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | v porci 40g | |
L-Glutamin | 3750 mg | 1500 mg |
L-Histidin | 400 mg | 160 mg |
L-Isoleucin | 3750 mg | 1500 mg |
L-Leucin | 7000 mg | 3000 mg |
L-Lysin | 2575 mg | 1030 mg |
L-Metionin | 375 mg | 150 mg |
L-Fenylalanin | 2000 mg | 800 mg |
L-Treonin | 1150 mg | 460 mg |
L-Tryptofan | 500 mg | 200 mg |
L-Valin | 3750 mg | 1500 mg |
Složení:
22%esenciální aminokyseliny-směs (7,5%L-leucin, 3,75%L-isoleucin, 3,75%L-valin, L-lysin hydrochlorid, L-fenylalanin, L-threonin, L-tryptofan, L-histidin, L-methi-onin), 22% kukuřičný maltodextrin, 19,4% bramborový maltodextrin, 19,4% voskovitý kukuřičný maltodextrin, konzervant: kyselina citrónová (E330); 3,75% L-glutamin, regulátor kyselosti: dihydrogenfosforečnan draselný (E340); uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, aroma, chlorid sodný, barvivo: beta-karoten (E160), emulgátor: sojový lecitin (E322), sladidla: acesulfam K (E950), sukralóza (E955), steviol-glykosidy (E960).
Alergeny:
Může obsahovat stopy mléka, laktózy, lepku a vajec.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BCAA |
---|---|
Počet dávek: | 20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.