PROM-IN BCAA Athletic 3:1:1

Kód: NSP29089 NSP29090 Zvolte variantu
Značka: PROM-IN
384 Kč 744 Kč od 384 Kč 334 Kč bez DPH 647 Kč bez DPH od 334 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
5.10.2020 5.10.2020 Zvolte variantu
Speciální formule na bázi větvených aminokyselin, připravená fermentací, se zvýšeným obsahem leucinu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Speciální formule na bázi větvených aminokyselin, připravená fermentací, se zvýšeným obsahem leucinu. Leucin je jako nejúčinnější mediátor proteosyntézy zastoupen poměrově nejvyšším obsahem. Produkt je vhodný především pro aktivaci komplexu mtor po cvičení, případně pro užívání v průběhu dne.

  • extra dávka l-leucinu
  • zvyšuje syntézu bílkovin

Aktivní složky v 1 kapsli:

  • l-leucin - 300 mg
  • l-isoleucin - 100 mg
  • l-valin - 100 mg

Doporučené dávkování:

  • 5-10 kapslí po tréninku ideálně s proteinovým jídlem (koktejlem)

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 oC, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 5g
Obsah BCAA82,5 g4,125 g
     z toho L-Leucin41 g2,05 g
     z toho L-Isoleucin21 g1,05 g
     z toho L-Valin20,5 g1,025 g

Složení: 

Bcaa instant, kyselina citrónová, protispékavá přísada: rostlinný stearan hořečnatý, přírodní aroma, sladidlo: sukralóza - PureSucra®, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu); špenátový extrakt, barvivo: beta-karoten, sojový lecitin (<0,7%). 

Alergeny:

Sója (sójový lecitin)

Doplňkové parametry

Kategorie: BCAA
Počet dávek: 48

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: