MyoTec Fermented iBCAA 2:1:1
Kód: NSP29149 NSP29150 Zvolte variantuDetailní popis produktu
iBCAA značky MyoTec jsou esenciální aminokyseliny s rozvětveným řetězcem v instantizované formě. BCAA jsou vyrobeny fermentační technologií a jsou ve vzájemném poměru 2:1:1. Jejich největším benefitem je garantovaná čistota a biologická využitelnost.
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Svalovou hmotu
- Regeneraci
- Podporu tréninku
MyoTec Advantage Line
Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.
Doporučené dávkování:
- 1 dávka (6 g) denně. 6 g prášku rozmíchejte ve vodě nebo ovocném džusu nebo přidejte dávku do jídla.
Upozornění: Není vhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladném, suchém, dobře větraném prostředí, v těsně uzavřeném obalu. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a dextrózy. Vhodné pro vegany. Doplněk stravy.
Tabulka nutričních hodnot
ve 100g | |
L-leucin | 50 g |
L-valin | 25 g |
L-isoleucin | 25 g |
Složení:
L-leucin (zdroj fermentace), L-valin (zdroj fermentace), L-isoleucin (zdroj fermentace), emulgátor slunečnicový lecitin.
Alergeny:
Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a dextrózy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BCAA |
---|---|
Počet dávek: | 50 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.