MaxxWin BCAA 2:1:1 Instant Powder

Kód: NSP26769 NSP212374 NSP212373 NSP212375 NSP22413 Zvolte variantu
Značka: MaxxWin
499 Kč 434 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Množství / Velikost
Příchuť / Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.10.2020 2.10.2020 2.10.2020 2.10.2020 2.10.2020 Zvolte variantu
Podporuje růst svalové hmoty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

BCAA 2:1:1 (Leucin, Isoleucin, Valin) instant v ochuceném nápoji, je doplněk podporující tvorbu svalstva s obsahem větvených aminokyselin. Podáním před výkonem zvyšují energii, sílu a regeneraci. BCAA během výkonu šetří svalový glykogen a snižují vytváření kyseliny mléčné. Jsou pro sportovce velmi důležité, protože zásadně ovlivňují regeneraci, zotavení po sportovní zátěži a funkci svalů.

Nutriční hodnoty:

Položka

Obsah ve 100 g

 Obsah v dávce 7g

L-Leucin

42g

2940mg

L-Isoleucin

21g

1470mg

L-Valin

21g

1470mg

Složení: L-leucin, L- isoleucin, L-valin, sucraloza, prášek červené řepy, aroma malina, kyselina citronová.

Doporučené dávkování:

  • Rozmíchejte dávku 7g (cca 1vrchovatá kávová lžička) ve 300ml vody nebo ovocného nápoje. Podle fyzické zátěže konzumujte 1 – 3 dávky denně.

 

Upozornění: Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Tabulka nutričních hodnot


ve 100gv porci 10g
L-leucin42 g4,2 g
L-isoleucin21 g2,1 g
L-valin21 g2,1 g

Složení: 

BCAA 2:1:1 (L-Leucin, L- Isoleucin, L-Valin), aroma energy, barvivo prášek červené řepy, sladidlo sucraloza, barvivo žluté curcumin.

Alergeny: 

Neobsahuje.

Doplňkové parametry

Kategorie: BCAA
Počet dávek: 71

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: